Around the Web

Një roman thriller mjaft terheqës.

Recencion – nga Xhane Imeraj.

Leximtari: Leximet e verës 2018, ja 12 romanet që rekomandojmë për pushime.

Koha e artë për të lexuar romane është gjatë verës.

Tirana Post: Verë e bukur me libra të bukur…

Dhe “Ajo e errëta” nga Enkelejd Lamaj, i fundit po jo për nga rëndësia është libri i një shkrimtari shqiptar…

Revista MAPO: Librat e pushimeve, botuesit: 10 autorët shqiptarë për stinën “e nxehtë”.

Libri “Ajo e errëta” ka një histori epike ku çdo vend ka (të paktën) një shtëpi të braktisur dhe çdo shtëpi e braktisur ka historinë e saj. Në Stora – fshat bregdetar pranë Sarandës – historia e shtëpisë së braktisur është e trishtë, e dhimbshme dhe e mbushur me terror…

Revista MAPO: ‘Ajo e errëta’ hap sytë prej zjarri… 

Ka ardhur vallë koha që një çmim të paguhet?! Dikush duhet ta zbulojë të vërtetën, përpara se të jetë tepër vonë. Sepse diku, mbi një shtrat prej hijesh, të një bote që aty është, por dhe nuk është, ajo e errëta hap sytë e saj prej zjarri. Me këtë përballje vjen romani i ri i Enkelejd Lamaj, me titullin “Ajo e errëta”, botimet “Dudaj”.Dhe “Ajo e errëta” nga Enkelejd Lamaj, i fundit po jo për nga rëndësia është libri i një shkrimtari shqiptar.

RTSH 1HD: “Mirëmëngjes Shqipëri” Shkruaj romane me mister… 

Intervistë në emisionin “Mirëmëngjes Shqipëri”, që çel programacionin në RTSH 1 HD, 6 qershor 2018.

BICIKLETERSIA – Rreshta mbi Pedale! Edicioni i Parë, 2014

“Na ler të shkojmë” – tregimi fitues i Edicionit.

Gazeta Bulevard: Fantazisto – horrori dukuri e re e romanit shqiptar.

Nga Vladimir MuçaManipulimi i fantazisë drejt një racionaliteti (Parafjalë refleksionesh mbi romanin “Vendi diku midis)

TV Klan: Takimi i pasdites – Halloween! (31 tetor 2013)

Intervistë në emisionin info-argetues nga Rudina Magjistari LIVE ne KLAN HD & TVKLAN.