Free eBooks

Cover for 'Gruaja e fotografit (Albanian Edition)'
Choose Format Download

Gruaja e fotografit (Albanian Edition)    by Enkelejd Lamaj

Price: Free! 9740 words. Published on November 30, 2012. Fiction. 

Çdo qytezë ka historitë e veta.

E, në çdo qytezë, sado e vogël që të jetë një histori,

është e sìgurt se do i hyjë në xhep dikujt, ose disave.

Cover for 'Taxi 5 (Albanian edition)'
Choose Format Download

Taxi 5 (Albanian edition)    by Enkelejd Lamaj

Price: Free! 7110 words. Published on July 17, 2012. Fiction. 
Sot ke një jetë.

Nesër ke një tjetër.

Ose diçka të ngjashme me të.

 

Cover for 'Kercimi i pare (Albanian edition)'
Choose Format Download

Kercimi i pare (Albanian edition)    by Enkelejd Lamaj

Price: Free! 5660 words. Published on November 9, 2011. Fiction. 
Një çift.

Një telefonatë.

Një kërcim.

Një tregim i shkurtër përtej kufijve të jetës.

 

Cover for 'Gjimnazistet e semure (Albanian edition)'
Choose Format Download

Gjimnazistet e semure (Albanian edition)    by Enkelejd Lamaj

Price: Free! 16610 words. Published on October 24, 2011. Fiction.
Për shkak të nevojes për ndryshim, Hektori, rojë në një shkollë nënte vjeçare, do fillojë punë në një shkollë të mesme të përgjithshme. Por, shumë shpejt do kuptojë se puna e re nuk është aspak ajo që ka pritur dhe se, disa prej gjimnazistëve, nuk janë aspak ashtu si duken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *