Fytyra tjetër e natës

Tregime për t’u lexuar përpara perëndimit të diellit.

Përmbledhje me tregime
Synopsis:Cili shkon në një restorant dhe sheh se vera e kuqe është pak si shumë e kuqe; cili në diskotekë i vë syrin vajzës më të bukur; cili për të kaluar një fundjavë zgjedh dhomën e gabuar… mirëseerdhët në bord, zonja dhe zotërinj. Përgatituni për një udhëtim në botën e ‘një dere më tutje’, në botën e errët të natës, të populluar prej shpirtërsh të zymtë, pasione të etura dhe etje të pashtershmë. Është e vërtetë që fati është i verbër, apo jemi ne që verbohemi prej tij?
Përmbajtja:1. 339
2. ADHURUESI I FISHEKZJARREVE
3. KUR NJË FËMIJË KA URI, DUHET T’I JAPËSH PËR TË NGRËNË
4. NGRËNËSIT E FARAVE
5. STINA E SHTATË
6. LËNDINA E DËSHIRAVE
7. BËRË ME DORË
8. STUDENTORE
9. FYTYRA TJETËR E NATËS
Botues:
Redaktor:
Viti:
ISBN:
Faqe:
Çmimi:
Ombra GVG
Agim Bakushi
2003
99927-870-8-2
267
600 Lekë

Në të gjitha libraritë

———— + ————

@ Shtëpia e Librit