Gjimnazistët e sëmurë – Tregim

Ebook By Enkelejd Lamaj

Published: Oct. 24, 2011
Category:Fiction » Literature » Horror
Words: 16176 (approximate)
Language: Albanian

Ebook Description

Për shkak të nevojës për ndryshim, Hektori, rojë në një shkollë nëntë vjeçare, do fillojë punë në një shkollë të mesme të përgjithshme. Por, shumë shpejt do kuptojë se puna e re nuk është aspak ajo që ka pritur dhe se, disa prej gjimnazistëve, nuk janë aspak ashtu si duken.

Available Ebook reading formats:

This book is free. 

Format
Online Reading (HTML, good for sampling in web browser)
Online Reading (JavaScript, experimental, buggy)
Kindle (.mobi for Kindle devices and Kindle apps)
Epub (Apple iPad/iBooks, Nook, Sony Reader, Kobo, and most e-reading apps including Stanza, Aldiko, Adobe Digital Editions, others)
PDF (good for reading on PC, or for home printing)
RTF (readable on most word processors)
LRF (Use only for older model Sony Readers that don’t support .epub)
Palm Doc (PDB) (for Palm reading devices)
Plain Text (download) (flexible, but lacks much formatting)
Plain Text (view) (viewable as web page)

  Kliko per ta shkarkuar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *