LIBRI MË I RI.

NË TË GJITHA LIBRARITË


Megjithëkëtë, bijë e dashur, edhe ti e ke gabim. Fantazmat e lënë që ç’ke me të vendin ku kanë vdekur. E lënë dhe vijnë e jetojnë brenda teje. Ndonjëherë rrinë pak, aq sa u duhet për të bërë do gjëra lesh e li e pastaj shkojnë sërish andej nga kanë ardhur. Por, ndonjëherë, qëndrojnë, aty me ty, përgjithmonë.
Dhimitër Xhela “Ajo e errëta

DHE GJENI NË TË GJITHA LIBRARITË