Libri i bardhë – Ja ku e gjeni!

 

 

JA KU MUND TA GJENI:

NË TIRANË

Librari “Albania”, Rr. Sami Frashri, përballë Piceri “Juvenilja”.

Librari “Shtëpia e librit”, Rr. Barrikadave, ish-kinema ‘17 Nëntori’.

Librari “Tirana Times”, Rr. A. Z. Çajupi, mbas Shkollës “11 Janari”.

Libari “Tirana e Re”, Sheshi ‘Wilson’, Tiranë e Re.

Librari “Celësi”, Rr. Myslym Shyri, përballë Hotel ‘Mondial’-it, pranë Shtëpisë Botuese ‘Toena’.

Librari “E Për7shme”, Rr. Jul Variboba.

Librari “Libri Universitar”.

Librari “Adrion”, Sheshi ‘Skënderbej’, tek T.O.B.

Pika e shitjes së librave, Sheshi ‘Skënderbej’, pranë Bibliotekës Kombëtare.

Librari Shkolla “Sabaudin Gabrani”, Rr. Myslym Shyri, tek 21 Dhjetori, në krah të shkollës S.Gabani.

Librari “Bota Shqiptare”, Rr. Myslym Shyri, tek 21 Dhjetori, përballë shkollës S.Gabani.

Pika e shitjes së librave tek “QTU”.

Pika e shitjes së librave tek “City Park”, kati i parë.

NË BERAT

Libraria Përballë Zyrës së QKL-së.

NË KAVAJË

Librari “Mimoza”, Bulevardi “Josif Budo”.

Librari “Ambri”, Bulevardi “Josif Budo” pranë shkollës Rilindja.

NË LUSHNJË

– Libraria artistike shkollore, “Përballë Bashkisë”.

– Pika e shitjes së librave, tek Big Market, 150 m mbi poliklinikën.

NË PRISHTINË

Librari Kafe/Bar “Dit’ e nat’”. Përmas Ministrisë së Shërbimeve Publike (që plot e njohin si shtëpia e mallnave e re), në rrugën e ngushtë që çon drejt OSCE-së.

*********************

“Libri i bardhë” gjendet edhe në Durrës, Elbasan, Korçë, Pogradec, Fier dhe Vlorë.

Së shpejti do ju përditësojmë edhe me adresat e sakta të pikave të shitjes në këto qytete.

Ju faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *