Ti & Unë – Viti i tregimeve 12+1

A dëshiron të marrësh pjesë në një tregim të shkurtër?

Ti & Unë, së bashku, për për të shkruar “Viti i Tregimeve 12+1”.

Përgjigju një pyetjeje çdo muaj dhe rrotullo çelësin për të hapur derën magjike në cilëndo botë që të dëshirosh. Përgjigjja më inspiruese do të shërbejë për të shkruar një tregim të shkurtër, që do të publikohet dhe lexohet online.

Çdo muaj do të ketë 1 pyetje të re + një pyetje ekstra në fund të vitit.

Rregulla e vetme për të marrë pjesë: thjesht përgjigju në një prej formave të publikimeve në Instagram ose Facebook.

Komenti i përzgjedhur do të bëhet publik kur të publikohet tregimi.

Dëshiron të marrësh pjesë? Ndiq autorin në Instagram ose Facebook, gjej postimin përkatës dhe lër komentin tend.