Libri i bardhë

Një Libër i bardhë me tregime të horrorit, misterit, fantastikës dhe jo vetëm.

Përmbledhje me tregime
Synopsis:Dikush zbulon një jetë tjetër, ose diçka të ngjashme me të… dikujt, ëndrra refuzon t’i përfundojë… dhe cila është dhurata më e mirë për dikë që nuk dëshiron ta shohësh me sy?… po sikur ajo që shkruan të jetë e tmerrshme, por jo aq sa ajo që nuk shkruan?… keni rezervuar një takim me princin e natës, një leksion me nxënësen e djallit dhe do pushtoheni nga dëshira të errëta, do udhëtoni në një planet të largët dhe, pa dyshim, kur t’ju zërë nata, vendi ku do ndaloni për ta kaluar, do jetë më i fundit që do donit të kishit zgjedhur. Por asgjë nuk mbaron me kaq. Në qoftë se jeta do të ishte një libër i bardhë, më thuaj, çfarë do dëshiroje të shkruaje në të? Këto, edhe më shumë, në trembëdhjetë tregime të zeza, që rrëmbejnë, turbullojnë dhe lënë pa gjumë. Mos i lexoni!
Përmbajtja:1. LIBRI I BARDHË
2. TAXI 5
3. MËNGJES
4. “MADE IN INDIA”
5. DORA E DJATHTË
6. PAKTI
7. ASFALT
8. MË E BUKURA VAJZË E SHKOLLËS
9. TY
10. GRUAJA E FOTOGRAFIT
11. TË NESËRMEN
12. PROVIMI I FUNDIT
13. HONI I NATËS
Botues:
Redaktor:
Viti:
ISBN:
Faqe:
Çmimi:
Bota Shqiptare
...
2011
9789928000
242
600 Lekë

Në të gjitha libraritë

———— + ————

@ Shtëpia e Librit