Botime të ardhshme

Data e publikimit:PTP
Roman:
Synopsis:Për të zbuluar të vërtetën mbi vdekjen e prindërve, do t'i duhet të kërkojë edhe në anën tjetër të vdekjes. Por e vërteta është një gënjeshtër. (Më shumë së shpejti...)
Data e publikimit:PTP 2023
Përmbledhje me tregime:
Synopsis:Kush shkon në një restorant dhe sheh se vera e kuqe është më shumë e kuqe nga ç'duhet; kush, në një diskotekë, i vë syrin vajzës më të bukur; kush, për të kaluar një fundjavë, zgjedh dhomën e gabuar… Mirëserdhët në bord, zonja dhe zotërinj! Përgatituni për një udhëtim në botën e Një-Dere-Më-Tutje, në botën e errët të natës, të populluar prej shpirtrash të zymtë, pasionesh të etura dhe etjesh të pashtershme. Është e vërtetë që fati është i verbër, apo jemi ne që verbohemi prej tij?
20 vjet nga botimi, për herë të parë në Shqipëri, kjo përmbledhje me tregime drithëruese, ku eksplorohet ana e errët e natyrës njerëzore, mbetet po aq e freskët dhe e frikshme.

1. 339
2. ADHURUESI I FISHEKZJARREVE
3. KUR NJË FËMIJË KA URI, DUHET T’I JAPËSH PËR TË NGRËNË
4. NGRËNËSIT E FARAVE
5. STINA E SHTATË
6. LËNDINA E DËSHIRAVE
7. BËRË ME DORË
8. STUDENTORE
9. FYTYRA TJETËR E NATËS
Data e publikimit:PTP
Roman:
Synopsis:PTP

(Përditësimi i fundit: 23.4.2022)