Adhuruesi i fishekzjarrëve

 

Synopsis:“Adhuruesi i fishekzjarrëve” tregon për një djalë, i cili, pas një tragjedie që ka prekur jetën tij, jeton vetëm me të ëmën. Çdo fund viti, për festa, ai lë nënën e tij dhe del në kërkim të Olsit, një adhuruesi fishekzjarrësh, i cili ka bërë që edhe ai vetë të jetë një i tillë.
Ku lexohet: