Tag Archives: i vdekuri i gjalle

I VDEKURI I GJALLË

i vdekuri i gjalle

E kishin thënë shumë kohë më parë, por askush nuk e kishte besuar. Ndoshta sepse ai që e kishte thënë nuk ishte shumë i njohur, ose ndoshta sepse njerëzit ishin tepër të zënë për të menduar vetëm ato që kishte thënë Nostradamusi.
Shumë kishin guxuar dhe kishin shkruar rreth saj, por të paktë ata që e lexuan.
Akoma edhe më të paktë ata që e besuan.

Continue reading I VDEKURI I GJALLË