Tag Archives: koha e votes

Koha e votës

stupid voter

Çohu shqipëtar, çohu dhe voto… Ka ardhur koha!

Jo, jo, nuk jam duke recituar rilindësin e njohur dhe as jam duke kënduar këngën e re elektorale të ndonjë partie. Vetëm se, kjo puna e votës, është kthyer në një stres të vërtetë. Një gjë ka mbetur pa u bërë me votë, por edhe për këtë nuk e vë dot dorën në zjarr. Pastaj, ç’them dhe unë! Sot, nuk ke më nevojë të çohesh, sot jemi në kohën që mund të votosh edhe pa u çuar… drejt e nga vendi.

Continue reading Koha e votës