Tag Archives: libri i bardhe

Libri i bardhe (Albanian Edition) @ Smashwords

Libribardhe smashwords

By Enkelejd Lamaj
Price: $2.99 USD
Published: Jan. 20, 2013 
Words: 68,054 (approximate)
Language: Albanian
ISBN: 9781301221318

Short description

Liber i bardhe me tregime te horrorit, misterit, fantastikes dhe jo vetem… 

Extended description

Dikush zbulon nje jete tjeter, ose diçka te ngjashme me te… dikujt, endrra refuzon t’i perfundoje… dhe cila eshte dhurata me e mire per dike qe nuk deshiron ta shohesh me sy?… po sikur ajo qe shkruan te jete e tmerrshme, por jo aq sa ajo qe nuk shkruan?… keni rezervuar nje takim me princin e nates, nje leksion me nxenesen e djallit dhe do pushtoheni nga deshira te erreta, do udhetoni ne nje planet te larget dhe, pa dyshim, kur t’ju zere nata, vendi ku do ndaloni per ta kaluar, do jete me i fundit qe do donit te kishit zgjedhur. Por asgje nuk mbaron me kaq. Ne qofte se jeta do te ishte nje liber i bardhe, me thuaj, çfare do deshiroje te shkruaje ne te? Keto, edhe me shume, ne trembedhjete tregime te zeza, qe rrembejne, turbullojne dhe lene pa gjume.

Available ebook reading formats

How to download ebooks to e-reading devices and apps.

Format

Full Book

Online Reading (HTML, good for sampling in web browser)

View

Kindle (.mobi for Kindle devices and Kindle apps)

Download

Epub (Apple iPad/iBooks, Nook, Sony Reader, Kobo, and most e-reading apps including Stanza, Aldiko, Adobe Digital Editions, others)

Download

PDF (good for reading on PC, or for home printing)

Download

RTF (readable on most word processors)

Download

LRF (Use only for older model Sony Readers that don’t support .epub)

Download

Palm Doc (PDB) (for Palm reading devices)

Download

Plain Text (download) (flexible, but lacks much formatting)

Download

Plain Text (view) (viewable as web page)

View